“Atur juvenil i com combatre’l des dels ajuntaments”

0
175

Primera sessió de debat i treball de cara a les eleccions municipals.

Aquest dissabte ha tingut lloc a Lliçà d’Amunt la primera sessió de treball de la JSC del Vallès Oriental de cara a l’elaboració de propostes joves per a les properes eleccions municipals.

Aquesta primera sessió s’ha dedicat a parlar de la xacra de l’atur juvenil, i debatre sobre el que pot fer un ajuntament per fer-ne front.

L’alcalde de Lliçà d’Amunt, Nacho Simón, ha explicat la seva experiència al municipi, on s’estan creant llocs de treball i dinamitzant l’economia local gràcies a iniciatives de l’ajuntament per combatre l’atur amb plans d’ocupació i assessorament i formació per a joves, i també amb iniciatives d’inversió privada, com la recent creació de la factoria de l’empresa Mango a Lliçà d¡Amunt.

A la sessió de traball també hi ha participat un representant de l’AVALOT, que ha explicat la visió del sindicat sobre la precarietat i inestabilitat laboral dels joves, i el company Fran Sànchez, primer secretari de la JSC de la Vall del Tenes. Per la seva banda, Sànchez ha destacat la feina feta per dur al ple de l’Ajuntament lliçanenc la moció proposada per la JSC per combatre l’atur juvenil. Des d’aleshores, s’ha treballat en un seguit de mesures i plans per l’ocupabilitat juvenil, destinant temps, esforços i també recursos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here