Carla Jo, nova Primera Secretaria de la JSC del Vallès Oriental

0
130

El 4t congrés dels joves socialistes de la comarca ha escollit nova direcció comarcal i ha fixat els nous reptes del futur proper.

Aquest diumenge 19 d’abril ha tingut lloc a la Masia Cal Trempat de Vilanova del Vallés, el 4t Congrés de la JSC del Vallès Oriental, que ha servit per renovar els òrgans de la federació comarcal i aprovar els documents polítics i d’organització per als propers 3 anys.

La jornada ha arrancat amb la benvinguda al municipi de la regidora i candidata a l’alcaldia de Vilanova del Vallès, Maria Lluïsa Ferrer. Tot seguit, el company Arnau Ramírez ha exposat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, que ha liderat durant els darrers temps i que ha rebut el suport de tots els militants i les militants. El company, molt emotivament, ha destacat els esforços realitzats per fer “de la nostra federació una família, que fa les coses diferents, que lluita pels qui més ho necessiten“.

A continuació, s’han debatut les esmenes als documents que fixen els principals reptes i objectius de l’organització juvenil a nivell comarcal per als propers 3 anys: la Ponència Política i la Ponència d’Organització. Ambdós textos s’han aprovat per unanimitat.

Posteriorment, s’ha presentat la candidatura a la Comissió Executiva de Federació i a les delegacions de la JSC-VO al Consell Nacional de la JSC i al Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental, acompanyada per l’exposició dels principals eixos d’actuació que conformen el projecte.

La militància ha escollit, mitjançant una votació secreta, la següent composició de la nova Comissió Executiva de Federació:

Primera Secretaria-> Carla Jo
Secretari d’Organització i Política Municipal> Rubén López
Secretari de Comunicació i adjunt a Organització-> Raul Broto
Secretària de Moviments Socials i Associacionisme-> Laura Lozano
Secretari d’Acció Política i Dinamització d’Agrupacions-> Imanol Martín
Secretari de Formació-> Saray Alpiste

La delegació al Consell Nacional de la JSC la composen els companys Raul Broto, Fran Sánchez, Marc Espín, Imanol Martin, Marc Puig, Juan Torrecilla, Rubén López i Carlos Martin. 

La delegació al Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental la composen els companys Eva Riulas, Loirdes Estéfano, David Morales, Laura Lozano, Ariadna Ojeda, Georgina Sánchez i Rubén López.

La nova mesa del Consell de Federació de la JSC del Vallès Oriental, que és el màxim òrgan entre congressos, la presidirà el company Carlos Martin amb Lidia Fernández i Cristina Mulà com a vicepresidenta i secretària d’actes respectivament.

A la cloenda de la jornada, ha intervingut el Primer Secretari del PSC del Vallès Oriental i diputat al Congrés, Román Ruíz, que ha encoratjat als i les joves socialistes a treballar de valent per afrontar aquests temps difícils per a tanta gent i especialment per els joves. També ha intervingut el nou primer secretari nacional de la JSC, Pol Gibert, que ha destacat el saber fer de la JSC de la comarca, assumint riscos i innovacions necessàries per a fer arribar el missatge als més joves.

La recent elegida Primera Secretaria de la JSC del Vallès Oriental, Carla Jo, ha tancat el congrés amb un discurs d’agraïment en el que ha destacat que “Tenim per davant anys en els que ens tocarà ser més creatius que mai per a seguir defensant els nostres drets i per a fer que el socialisme torni a les administracions. Cal que els més joves recuperem els governs d’esquerres i amb ells els nostres drets perduts aquests anys

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here