Imanol Martín, elegit nou primer secretari de la JSC del Vallès Oriental

0
426

Parets del Vallès ha acollit el Congrés Extraordinari de la joventut socialista de la regió.

Aquest dissabte 29 d’abril, el Congrés Extraordinari de la JSC del Vallès Oriental, que ha servit per renovar els òrgans de la federació regional, va tenir lloc a l’Escola Municipal de Música de Parets del Vallès i va plantejar els principals reptes per als propers temps.

El dia va acabar amb la benvinguda a l’Ajuntament, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote i el secretari d’organització de la Comissió Executiva Nacional de la JSC, Marta Villanueva. A continuació, la companya Carla JoHe ha dibuixat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, que ha liderat en els últims temps i ha rebut el suport de tots els militants i milicians. La companyia ha destacat la gran força municipal que té la Federació vallesana, amb molts regidors i regidors en els ajuntaments de diferents pobles i ciutats de l’explotació dels drets de la joventut de regió.

A continuació, els documents que marquen les principals reptes i objectius de l’organització juvenil a nivell local per a la propera vegada han estat debatudes: un document municipal i un altre vinculat a l’acció política i activisme. Tots dos textos han estat aprovats per unanimitat.

Posteriorment, el candidat pel primer secretari i el seu equip formar el nou Comitè Executiu de la Federació i les delegacions de la JSC-VO en el Consell Nacional de la JSC i el Consell del PSC del Vallès Oriental, acompanyats per l’exposició de la principals eixos d’actuació que integren el projecte.

La militància ha escollit, mitjançant una votació secreta, la següent composició de la nova Comissió Executiva de la Federació:

Primer secretari-> Imanol Martin
Secretari d’organització-> Eva Riulas
Secretari d’acció política-> David Morales
secretari de política Municipal > Raúl Broto
conseller d’educació-> Sara López
secretari de comunicació-> Carlos Garcia

Per la seva banda, el company Carlos Martin ha estat reelegit com a President de la Junta del Consell de Federació, el màxim òrgan entre congressos regional. Les delegacions a l’Ajuntament del PSC de la Federació de Vallès Oriental i el Consell de socialista jove Nacional de Catalunya té també ha aprovat per unanimitat.

Al final del dia, el primer secretari de la JSC, Pol Gibert, parlava, que va destacar el know-how de la JSC a la regió, assumint els riscos i les innovacions necessàries enviar el missatge als més joves.

El recentment elegit primer secretari de la JSC del Vallès Oriental, Imanol Martín, tancat el Congrés amb un discurs d’agraïment que subratllava that’We vol fer la família jove i socialista del Vallès Oriental d’una gran zona d’activisme i reivindicació en nostres regió. Volem ser el referent de les persones joves que no s’ajusten, que no demanen permís per guanyar un futur millor. ‘

Galeria d’imatges

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here