“Són les polítiques de dretes les que obliden a les dones menyspreant-les. No les fronteres”

0
125

Davant les declaracions de Carme Forcadell sobre la situació de les dones en una possible Catalunya independent, la JSC del Vallès Oriental ens sentim ofesos i repugnats per igual.

Considerem que cap persona pot decidir quan una dona comença a fer de dona. I molt menys pot menysprear a totes aquelles que avui en dia exerceixen de cuidadores o de cangurs donada la crisis actual i les brutals retallades que han patit les dones catalanes els últims anys en qüestió d’igualtat.

“Senyora Forcadell, el patriarcat no entén de fronteres. Són les polítiques de dretes les que obliden a les dones menyspreant-les. Una frontera entre Catalunya i Espanya no ho canviarà pas. I això sembla que ho ha oblidat a l’hora de donar recolzament a un president que ha retallat tota mena de polítiques que lluitaven per l’igualtat entre homes i dones” ha comentat la primera secretaria de la JSC VO i candidata al Parlament Carla Millán. “Ha quedat demostrat que han sigut els governs d’esquerres i socialistes qui creuen i aposten per les dones i han lluitat per empoderar-les amb les seves polítiques.”

Aprofitem per recordar a Forcadell, que si moltes dones avui en dia estan suplint tasques que haurien de cobrir els serveis socials és perquè Artur Mas, al que dóna suport, ha donat recolzat la reforma laboral, ha votat en contra de la llei de dependència i ha retallat les polítiques que afavorien la igualtat com les ajuts a la cura de la gent gran o les partides per a escoles bressol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here