La JSC en defensa del Calderí. Per una escola pública i de qualitat!

0
111

L’agrupació de la JSC de Caldes i St. Feliu s’adhereix a la lluita en defensa de l’escola-institut el Calderí.

Aquest cap de setmana els i les joves socialistes de Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines hem volgut acompanyar als pares, mares, professors i alumnes del Calderí. una escola-institut que fa anys que funciona amb barracons. Durant el curs vinent, s’iniciaran les obres de la part corresponent a l’institut.

El Calderí veu perillar el seu funcionament com a escola per decisió del Departament d’Educació de la Generalitat. Al·legant la baixada de natalitat durant la crisi com a motiu per al seu tancament, fet que, tot i declarar-se a favor d’aquesta lluita, també ha mencionat l’ajuntament en els seu discurs.

El Calderí és ja un centre més del nostre poble, un centre amb caràcter propi i un projecte de comunitat d’aprenentatge diferent de les altres escoles del municipi. Per aquest motiu compartim la lluita del nostre poble per a mantenir la línia de P3, que no deixa de ser la clau per a mantenir oberta l’escola del Calderí i no permetre que perdi el seu projecte essent només un institut.

Un cop més la JSC ens declarem a favor de l’escola pública, laica i de qualitat, adherint-nos al manifest de la Plataforma ciutadana “Plataforma Sí, El Calderí”. I recordem al Departament i la Generalitat que les escoles són el present i el futur dels nostres joves. Cap escola es tanca!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here