No podem continuar amb aquest desgovern que no es preocupa de temes vitals com el teixit industrial

0
276

Empreses que en molts casos ja estaven patint acomiadaments, deslocalitzacions o directament plantegen el tancament com per exemple Valeo o Autoliv Kle, veuen perillar encara més la seva situació.

Centenars de treballadors de la nostra comarca resten pendents de l’actual i futura situació de Seat i de la inversió que hi havia plantejada per Volkswagen al nostre país, ja que una desena d’empreses del Vallès Oriental són proveïdors directes d’aquesta companyia.

Catalunya no es pot permetre un desgovern com el que estem vivint, en el que ningú s’està fent càrrec de temes vitals com la situació de les nostres empreses, el teixit industrial o les inversions estrangeres. Algú ha de preocupar-se d’aquestes qüestions de les quals depenen directament milers de llocs de treball de catalans i catalanes que veuen perillar el sustent de les seves famílies.” Denuncia Carla Jo, primera secretària de la JSC del Vallès Oriental.

Per aquest motiu, un cop més la JSC es posiciona del costat dels treballadors i treballadores, reclamant al Govern de la Generalitat que defensi la indústria catalana d’una vegada per totes. Com per exemple no ho ha fet davant l’acusació de l’escàndol dels motors trucats, més tenint en compte que no han estat produïts a les nostres plantes. I que per tant, faci un seguiment i promogui les inversions plantejades al nostre territori, donada la importància de multinacionals com Volkswagen en el teixit industrial català.

A més demanem que s’informi els comitès d’empresa, treballadors i treballadores de les empreses proveïdores de Seat sobre les reunions que s’estiguin duent a terme amb l’empresa, ja que d’aquestes negociacions també depenen els seus llocs de treball.

Perquè volem viure i treballar a Catalunya, necessitem defensar els llocs de treball i les nostres empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here