Vallès Oriental

Imanol Martín, escollit nou Primer Secretari de la JSC del Vallès Oriental

Parets del Vallès ha acollit el Congrés Extraordinari dels i les joves socialistes de la comarca.

Aquest dissabte 29 d'abril ha tingut lloc a l'Escola Municipal de Música de Parets del Vallés el Congrés Extraordinari de la JSC del Vallès Oriental, que ha servit per renovar els òrgans de la federació comarcal i fixar els principals reptes per als propers temps.

La jornada ha arrancat amb la benvinguda al municipi l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, i de la secretària d'Organització de la Comissió Executiva Nacional de la JSC, Marta Villanueva. Tot seguit, la companya Carla Jo ha exposat l'informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, que ha liderat durant els darrers temps i que ha rebut el suport de tots els militants i les militants. La companya ha destacat la gran força municipal que té la federació vallesana, amb molts regidors i regidores als consistoris de diferents pobles i ciutats de la comarca treballant pels drets del jovent. 

A continuació, s'han debatut els documents que fixen els principals reptes i objectius de l'organització juvenil a nivell comarcal per als propers temps: un document municipalista i un altre vinculat a l'acció política i l'activisme. Ambdós textos s'han aprovat per unanimitat.

Posteriorment, s'ha presentat el candidat a Primer Secretari i el seu equip per conformar la nova Comissió Executiva de Federació i a les delegacions de la JSC-VO al Consell Nacional de la JSC i al Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental, acompanyada per l'exposició dels principals eixos d'actuació que conformen el projecte.

La militància ha escollit, mitjançant una votació secreta, la següent composició de la nova Comissió Executiva de Federació:

Primer Secretari-> Imanol Martin
Secretària d'Organització -> Eva Riulas
Secretari d'Acció Política -> David Morales
Secretari de Política Municipal> Raul Broto
Secretària de Formació-> Sara López
Secretari de Comunicació -> Carlos Garcia


Per la seva banda, el company Carlos Martin ha estat reelegit com a President de la mesa del Consell de Federació, el màxim organ comarcal entre congressos. També s'han aprovat per unanimitat les delegacions al Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental i al Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya.

A la cloenda de la jornada, ha intervingut el Primer Secretari de la JSC, Pol Gibert, que ha destacat el saber fer de la JSC de la comarca, assumint riscos i innovacions necessàries per a fer arribar el missatge als més joves.

El recent elegit Primer Secretari de la JSC del Vallès Oriental, Imanol Martín, ha tancat el congrés amb un discurs d'agraïment en el que ha destacat que "volem fer de la família jove i socialista del Vallès Oriental un gran espai d'activisme i reivindicació a la nostra comarca. Volem ser el referent dels joves que no es conformen, que no demanen permís per guanyar-se un futur millor". 

Galería d'imatges (1)