Vallès Oriental

La JSC del Vallès Oriental aprova amb vot secret i per unanimitat la gestió de la Comissió Executiva

David Morales, nou secretari de Dinamització i Coordinació Territorial.

Els jardins del centre cultural "La Torreta" de Montmeló han acollit avui el Consell de Federació dels i les joves socialistes del Vallès Oriental, el màxim organ entre congressos. 

La militància de la JSC del Vallès Oriental ha pogut debatre l'informe de gestió del segon any de mandat presentat per la Comissió Executiva de Federació. El primer informe de gestió fet públic s'ha votat mitjançant urna i vot secret a petició de la pròpia Comissió Executiva de Federació, com ja es va fer l'any passat. La gestió de la CEF ha estat aprovada amb el 100% dels vots favorables. 

El Consell de Federació ha aprovat, també per unanimitat, la creació d'una nova secretaria dedicada a la Dinamització i la Coordinació Territorial, i encapçalada pel company David Morales. D'aquesta manera, la JSC del Vallès Oriental es fixa com un dels principals reptes pel proper any seguir enfortint les agrupacions com a principal espai d'acció política a cada poble i ciutat del Vallès Oriental. 

En aquest sentit, la secretària d'Organització, Lídia Paredes, ha explicat a la militància els dos grans reptes per al tercer any de mandat: enfortir l'organització des de les agrupacions i treballar intensament a cada racó de la comarca per col·laborar, contribuir i participar activament als projectes locals socialistes amb propostes i perfils joves de cara a les properes eleccions municipals. 

Galería d'imatges (1)