La JSC-VO participa al congrés del socialisme vallesà

0
285

El congrés del PSC comarcal escull Salvador Illa com a nou primer secretari amb una executiva amb gran presència de joves.

El centre cultural de La Llagosta ha acollit aquest darrer dissabte 30 d’abril el congrés extraordinari del PSC del Vallès Oriental. Després de 12 anys al capdavant de la federació comarcal, Román Ruíz ha fet un pas enrera després d’haver estat també alcalde de Montmeló durant 9 anys i diputat al congrés durant gairebé 8.

Salvador Illa ha estat escullit nou primer secretari amb 123 vots a favor, un en contra i cap abstenció. El congrés també ha aprovat l’equip que acompanyarà Illa en aquesta nova etapa, amb forta presència de joves: Arnau Ramírez (Sant Feliu de Codines) com a secretari d’Acció Electoral i Planificació Estratègica; Carlos Martín (La Garriga) com a secretari de Formació; Patrícia Román (Sant Celoni) com a secretària de Desenvolupament Sostenible i Medi Ambient; Guillem Sànchez (Canovelles) com a secretari d’Economia i Ocupació; i Fran Sànchez (Lliçà d’Amunt) com a secretari d’Educació, Salut i Acció Social,

Tanmateix, la primera secretària de la JSC del Vallès Oriental, Carla Jo, seguira sent membre nat i assistint a les Comissions Executives comarcals del PSC.

A part de renovar els òrgans de direcció, el Congrés comarcal dels i les socialistes també ha servit per aprovar tres resolucions polítiques en les que diversos membres de la JSC hi han pogut participar activament: declaració de principis del socialisme del Vallès Oriental, resolució sobre infeaestructures, habitatge i medi ambient a la comarca, i els principis bàscis organitzatius de la federació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here