Es presenta la Juventut Socialista de Mollet del Vallès

El passat dia 3 de Març la JSC a Mollet del Vallès es va reconstituir amb un nou equip, encapçalat per Noa Monràs, que li donarà un nou impuls al dia a dia de l'organització a la seva ciutat.

0
406

L’acte va emplenar la sala del centre cultural La Marineta i va ser una jornada poder demostrar que la JSC està molt viva, que té projecte i sobretot que compta amb gent que té ganes de transformar la societat cap a un món més just i igualitari.

L’acte va començar amb la intervenció de la Mireia Dionisio, primera secretaria del PSC de Mollet del Vallès i primera tinent d’alcalde de la mateixa ciutat. Va destacar la valentia que demostraven, tant la Noa com el seu equip, fent un pas endavant i volent treballar per un Mollet pels i les joves des de la JSC. Seguidament va intervenir l’Imanol Martin, primer secretari de la JSC a la comarca el qual els va demanar al nou equip que fossin fidels als seus ideals, que fossin rebels i inconformistes.

Abans que la nova primera secretaria intervingués l’Arnau Ramírez, primer secretari de la JSC en l’àmbit nacional, diputat a les corts generals i veí de Sant Feliu de Codines, va voler dir-li a la nova executiva de la JSC que confiava plenament en la seva capacitat de dur el missatge de la JSC arreu de la ciutat i sobretot els agraïa aquest pas endavant que feien en política.

Per finalitzar l’acte va intervenir Noa Monràs, la nova primera secretaria, la qual ens va presentar l’equip que l’acompanyarà, també ens va parlar dels eixos principals en els quals volen treballar, sobretot va insistir en el fet que volien ser una eina que treballes per una ciutat on les i els joves poguessin viure encara millor del que ho fan avui en dia. També va voler destacar que la JSC retorna a la ciutat per quedar-se i per treballar.

A partir d’ara comptem amb un nou nucli de joves empoderats i empoderades i amb ganes de treballar per un món pels i les joves, on la igualtat sigui efectiva i real i on dia rere dia s’aconsegueixin noves fites pel que a l’assoliment de nous drets pel i les joves es refereix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here