Endevina endevinalla, on aniran a parar els 16.000 milions? – JSC Mollet del Vallès

0
687

Des de la JSC de Mollet no volem deixar de denunciar la pèssima gestió del president Torra.

Per posar-vos en context, el 2 de Maig el govern de Pedro Sánchez anuncia que donarà un fons de 16.000 milions a totes les comunitats autònomes per ajudar a la recuperació social i econòmica de cada una d’elles, i veient les dificultats a les que faran cara aquest fons no s’haurà de retornar.

El govern del PSOE pensa en cada un dels ciutadans d’Espanya, independentment de la zona on visqui, i del partit polític del que provingui.

Veient com està actuant el govern central a nivell social, amb ajuts i a nivell econòmic, volem preguntar al senyor Torra que es el que està fent el seu?

Està clar que el PSOE per davant de tot està posant la salut de les persones i la seva protecció. En canvi Junts x Catalunya i ERC s’encaren per saber qui la diu més grossa, i qui guanyarà les pròximes eleccions a base de titulars buits de continguts.

Volem saber on es destinaran aquests 16.000 milions d’euros. S’invertiran un cop més en el “xiringuito” de les ambaixades?

Invertirà aquests diners en la salut pública? O bé invertirà en la salut privada?

Recolzarà amb aquests fons a les residencies públiques per a que puguin tenir les eines necessàries per fer front a aquesta situació? O seguirà deixant-les sense els seus equips de protecció per poder atendre bé a cada un dels nostres avis i avies?.

Està clar un cop més que es un govern d’aparador. No pot ser que s’anunciï que el dilluns hi haurà un repartiment de mascaretes entre la població i que hi ha suficient quantitat i arribi el dia i ningú tingui les seves mascaretes. No pot ser que les farmàcies encara estiguin esperant el pagament d’aquestes mascaretes.

El govern del PSOE no mata a ningú senyor Torra, el govern central fa polítiques socials i econòmiques per afavorir els que menys tenen. En canvi Torra i Budó no sabeu fer política, només la feu per als dels vostre voltant, per a qui us paga les vostres campanyes electorals i per aquells que més tenen.

Des de la JSC us recordem que aquest fons ha d’anar destinat a la sanitat i a l’àmbit social i no a Brussel·les o a campanyes electorals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here